Holiday in…. Den Haag en Scheveningen!

Stel je voor dat je door de binnenstad van Den Haag wandelt. Begin je dag met een bezoek aan de Hofvijver en het nabij gelegen Binnenhof, waar je kunt genieten van een rondleiding door het prachtige Nederlandse parlementsgebouw. Slenter daarna door de pittoreske straatjes van de stad, ga lekker winkelen of neem een kijkje in het museum Mauritshuis met zijn uitgebreide collectie van Nederlandse en Vlaamse meesterwerken.

Na een heerlijke lunch bij een van de vele restaurants stap je vervolgens op de tram of fiets naar Scheveningen, de badplaats van Den Haag, waar je kunt genieten van het bruisende strandleven, kunt flaneren over de Strandboulevard en een duik kunt nemen in de Noordzee.

Of je nu van romantische strandwandelingen en genieten van een heerlijke cocktail in de zon houd of juist van avontuurlijke (speed)boat tochten of (kite)surfen, op Scheveningen kan het allemaal. 

Proef de heerlijke gerechten bij een van de vele strand paviljoens, probeer de lokale bieren zoals Kompaan en Lagunitas en dans de hele nacht door bij de Crazy Pianos of een van de beachclubs op het Zwarte Pad.

Heb jij ook zo’n zin om de zomer in onze mooie stad te door te brengen?

Meer weten overBlue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten.
We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!

Vragen?