De vrije natuur van Scheveningen

Ben je op zoek naar een beetje rust na alle drukte op de stranden van scheveningen? Waag dan eens een bezoekje aan het mooie Westduinpark!

Het Westduinpark is een van de grootste beschermde natuurgebieden van Den Haag en is gelegen tussen de haven van Scheveningen en de badplaats Kijkduin. Hier kun je eindeloos rondlopen en rondfietsen in de duinen en bossen, genieten van het uitzicht op zee en zelfs de skyline van Den Haag bewonderen! Kortom, er is genoeg afwisseling. 

Ook zijn er op verschillende plaatsen in de duinen stukjes historie terug te vinden door de diverse bunker resten uit de Tweede Wereldoorlog.

Er is natuurlijk ook een grote variatie dieren te vinden in het natuurgebied. Voor vogelspotters is het een waar paradijs, maar de grote (letterlijk en figuurlijk) sterren zijn de Schotse hooglanders die hier vrij rondlopen. Je kunt ze overal tegenkomen maar zijn meestal te vinden bij de rimpelrozen langs de fiets en wandelpaden. 

Let wel op! Er wordt aangeraden minimaal 25 meter afstand van de dieren te houden, zeker als er jonge kalfjes bij de kudde zijn.

Meer weten overBlue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten.
We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!