Over Blue Lagoon

Op 19 april 2018 verspreide het nieuws zich net zo snel als de brand zelf, Strandpaviljoen Blue Lagoon was volledig afgebrand. Bijna alles was verwoest door de brand. Desondanks deze enorme tegenslag hebben we onze krachten met die van vele andere gebundeld waardoor het zelfs alweer mogelijk was om de volgende dag open te kunnen gaan. Dit alles bewijst van de daadkracht en de positiviteit die wij, de Blue Lagoon draagt en verspreid.

Alles met zorg bereid

Sinds 1 maart 2019 staat er een compleet vernieuwde strandpaviljoen. Het gevoel van de oude Blue Lagoon, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen is de zaak zelf nieuw, maar ook alles er om heen heeft een opfris beurt gekregen. Als we het doen, doen we het goed!

Strandpaviljoen Blue Lagoon biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Een toplocatie aan het strand van Scheveningen, sfeervolle ambiance en met zorg bereide gerechten. Dat alles maakt van Blue Lagoon niet zomaar een strandrestaurant. Ook is Strandpaviljoen Blue Lagooncis al 40 jaar gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, bruiloft en of andere gelegenheden. Of wat dacht u van de vele evenementen en workshops?

Bij Strandpaviljoen Blue Lagoon kom je voor een welverdiend drankje op het terras na een strandwandeling. Om uitgebreid te lunchen met familie, vrienden, zakenrelaties of collega’s. Gezellig dineren, met z’n tweetjes of een hele groep. Een borrel en uitzicht op de golven de dag afsluiten. Bij Strandpaviljoen Blue Lagoon is het uitgebreid genieten!