City Pier Loop Den Haag: Zondag 12 Maart 2023

De 47ste editie van de City Pier Loop in Scheveningen staat gepland op zondag 12 maart 2023. Deze jaarlijkse loopwedstrijd is een van de grootste hardloopevenementen van de regio. Van professionals tot recreanten, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze uitdaging!

Deze editie biedt verschillende loopopties, waaronder de halve marathon van 21,1 km, een 10 km loop, een 5 km loop, de gro-up Youth Run van 2,5 km en een de gro-up Youth Run van 1 km. De wedstrijd is geschikt voor lopers van alle niveaus en leeftijden. 

De deelnamekosten zijn aslvolgt: € 34,50 voor de halve marathon, € 27,50 voor de 10 km en € 20,50 voor de 5 km. Opgelet: alleen online registratie is mogelijk via https://www.nncpcloopdenhaag.com/. 

Als je deelneemt aan de City Pier Loop, krijg je een unieke ervaring waar je nog lang aan zult terugdenken. De looproute voert je langs de meest indrukwekkende punten van Scheveningen en Den Haag, waaronder de populaire pier, het Kurhaus, het Malieveld en het Vredespaleis.

Kortom, de City Pier Loop is een schitterend evenement waar hardlopers vanuit de hele wereld welkom zijn. Met de opbrengsten van dit jaar zal de NN CPC Loop Den Haag de KWF kankerbestrijding supporten. 

Meer weten overBlue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten.
We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!