Workshops & Activiteiten

Heeft u altijd al de mooiste zandsculpturen willen leren maken? Of misschien heeft u altijd al graffiti willen spuiten? Bij de Blue Lagoon kunt u terecht voor alle denkbare workshops. De workshops worden

meestal gecombineerd met een dag- of avondarrangement, daarom zijn de prijzen afhankelijk van het totale arrangement. De meeste workshops worden op het strand georganiseerd. De prijs is afhankelijk van de groepsgrote.
Hieronder een overzicht van de meest populaire workshops
en activiteiten.

Be Robinson

Expeditie Robinson, de unieke uitdaging waar overleven en competitie centraal staat. Be Robinson! In navolging op het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben we een programma ontwikkeld gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie. Het is het ultieme overlevingsspel aan de Noordzeekust, waarbij het draait om teamspirit!

Salsa Workshop

Tijdens deze Salsa Workshop leren we op een leuke manier de basispassen van Salsa. De instructeur is gespecialiseerd in het geven van bruisende salsa workshops en wervelende latin shows en demonstraties voor zowel besloten feesten als grote evenementen.

Powerkiten

Door de verschillende soorten en maten kites (vliegers) die ter beschikking zijn, is er voor ieder wat wils. Heb je het lekker te pakken? Dan kunnen we proberen door het zand te slepen, te vliegeren op techniek of zelfs proberen te springen! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd voort laten slepen over het strand tegen uw collega! Liever op techniek? Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen.Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish?

Boeren Beachgolf

Maak kennis met het mateloos populaire boerengolf! En deze keer niet stan- daard in een weiland vol met koeien, maar lekker tegen het decor van zee en duinen op het strand! Dit maakt boeren beachgolf tot de ideale (zomer) sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit met collega’s of vrienden!

Zeskamp

Een leuk uitje voor groepen of familiedag. ’s Middags ga je de strijd aan op het strand en ’s avonds sluit je af met een gezellige barbecue. Wij hebben een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving of doelgroep.

Stel zelf uw zes spellen samen:

 • Beachvolleybal Beach soccer
 • Tjoekbal,
 • Knotshockey
 • Hindernisbaan + vuur maken
 • Skippybalrace
 • Tug of War
 • Waterrace
 • Mega twister
 • Katapult bouwen
 • Lacrosse
 • Bamboe toren
 • Ultimate frisbee
 • Beachtennis
 • Bumperz

Tijdsduur vanaf 1,50 uur. Inclusief begeleider

Zandsculpturen maken

Een heel bijzondere workshop waarbij u leert hoe u de mooiste sculpturen kunt maken met zand. In teams gaat u de strijd aan om het mooiste en origineelste zandkasteel neer te zetten.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1,5 uur. Inclusief begeleider.

Cocktails maken

Samen met je collega’s, vrienden of familie een workshop cocktails shaken? De heerlijkste Caipirinha,Tequila Sunrise of Strawberry Martini kunnen maken? Onder professionele begeleiding leert u de lekkerste cocktails te shaken. Na het shaken is er tijd om lekker te loungen en van de cocktails te genieten.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider

Grafitti spuiten

Een graffiti workshop is niet alleen super leuk om te doen maar ook eencreatieve team building, maak met je collega’s/vrienden een kunstwerk van uw bedrijfslogo of van de gezellig dag die jullie hebben dit pronkstuk zal een leukeblijven herinnering zijn. De ervaren graffiti artiesten leren u de verschillendetechnieken.

Bubble voetbal

Bubble voetbal is een spectaculaire variant van voetbal, waarbij de spelers zichzelf in een opgeblazen bal heffen. Dit pak dient als bescherming, maar ook als wapen. Hiermee kan door spelers de gekste capriolen worden uitgehaald. Dit zorgt voor een spectaculaire ervaring waarbij de spelers over het veld zullen rollen. Het is fantastisch om

te doen, maar ook hilarisch om te zien. Het is een fysieke en mentale veldslag wat fantastisch zal werken op de lachspieren. Dus durven jullie deze uitdaging aan?!

Djembé

Onder professionele begeleiding van een djembé-artiest bent u aan het einde van deze workshop in staat om samen een goed klinkend geheel neer te zet- ten. Muzikale voorkennis of ervaring is niet nodig: ritme zit in ons allemaal!

Archery Tag

Archery Tag is de ultieme boogschietactiviteit voor jong en oud. Strijd in teams tegen elkaar op Scheveningen terwijl je samenwerkt en strategieën bedenkt. Begeleid door professionele instructeurs en met speciaal ontworpen pijlen die geen pijn doen, is boogschieten Den Haag de perfecte manier om te bonden en te competeren. Samenwerken staat voorop bij archery tag / shoot out, probeer
samen met je team alle doelen zo snel mogelijk om te schieten zonder geraakt te worden door je tegenstander! Schiet jij met je team alle doelen om? Dan winnen jullie de Archery wars tag!

Fietstocht door Den Haag en Scheveningen

Blue Lagoon organiseert informatieve en originele fietstochten door DenHaag en Scheveningen. Een deskundige gids wijst u de weg door deze groene en ook oranje stad met zijn bekende gebouwen en enorme geschiedenis!

Vanaf 10 personen.
Tijdsduur 2,5 uur tot 4 uur (met Den Haag erbij).
Inclusief begeleiding.

Steptocht door Scheveningen

Wat is er leuker dan rollen door bruisend Scheveningen op de stoere step? Onder begeleiding van een gids gaat u alle leuke plekjes in en rondom Scheveningen verkennen.

Vanaf 10 personen.
Tijdsduur 2 uur.
Inclusief begeleider.

Ipad team tour

Tijdens deze unieke, avontuurlijke en spannende tour ga jij bewapend met een iPad de stad of het strand verkennen! Dankzij onze speciaal ontwikkelde app zal jij tijdens deze tour waanzinnige avonturen beleven. In deze interactieve game ga jij samen met je team de strijd aan tegen de andere teams. Ben jij ze te slim af?

Pub quiz

Het principe is simpel maar een garantie voor een enerverende strijd. Onder het genot van een hapje en een drankje speel je in teams tegen elkaar terwijl de quizmaster de vragen stelt. Wie de meeste vragen weet, is de winnaar. Voor een bedrijfsuitje is dit een spannende en ontspannende activiteit waarbij gelachen en soms fanatiek gestreden wordt om de fantastische prijzen. Maar het draait natuurlijk vooral om de grote eer + Felbegeerde beker om de winnaar te worden van de pubquiz.

Schilderen

In deze workshop gaat u aan de slag met een eigen schilderij. Na een korte introductie over schildertechnieken, perspectief en compositie werkt ieder aan zijn eigen schilderij. 

Vanaf 10 personen.

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een ijskoud winter uitje? Dan is de workshop ijssculpturen maken zeker iets voor u! Laat uw creativiteit de vrije loop en maak de mooiste creaties aan de hand van een door u gekozen thema van de dag. Het is een leuke en afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten binnen de groep onherroepelijk naar boven komen zoals: communicatie, creativiteit en planning. Om tot het winnende ontwerp te komen is natuurlijk een goede samenwerking nodig. Daarom is workshop ijssculpturen maken de perfecte teambuildings activiteit voor in de winter.

*Prijzen zijn altijd exclusief BTW tenzij anders aangegeven.

Meer weten overWorkshops & Activiteiten

Neem contact op als je meer wilt weten.
We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!