Scheveningen: Live On The Beach – Donderdag 31 augustus 2023

Op donderdag 31 augustus 2023 vindt er een bijzondere dag plaats: Live on the Beach! Deze unieke muziekbelevenis vindt plaats op het prachtige strand van Scheveningen. Bekende Nederlandse artiesten zoals Anouk en Bløf zullen hun opwachting maken, samen met vele andere bekende acts.

Het programma van Live On The Beach zal gevuld zijn met zowel grote als kleine acts, gezelligheid en lekker eten. Beleef het concert geheel op unieke wijze vanaf het terras van strandclub Aan de Koot, Aloha of Fonk onder het genot van een heerlijke BBQ en lekkere drankjes. Hier zijn diverse arrangementen voor beschikbaar.

Aan het einde van de dag is iedereen welkom om het feest af te sluiten bij Strandpaviljoen Blue Lagoon. Hier kun je nog even lekker nagenieten van al het moois van die dag. Kom langs en geniet van een heerlijke zomer avond op het strand compleet met de lekkerste cocktails en gerechten. 

Heeft Live on the beach uw interesse gewekt? Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs via https://www.liveonthebeach.nl . Mis het dus niet en zorg dat je erbij bent op donderdag 31 augustus 2023! Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons prachtige strand in Scheveningen.

Meer weten overBlue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten.
We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!