De Lekkerste Cocktails en Hapjes bij Strandpaviljoen Blue Lagoon in Scheveningen

Beachclub Blue Lagoon in Scheveningen is een plek waar mensen kunnen genieten van de zon, de zee en van de lekkerste cocktails. De cocktails die hier geschonken worden zijn onder andere de Pornstar Martini, Long Island Iced Tea, Bahama Mama en de Sex on the Beach. Maar er zijn ook nog veel meer lekkere cocktails die hier te vinden zijn.

De cocktails die worden geschonken bij de Blue Lagoon zijn heerlijk fris. Elke cocktail heeft zijn eigen smaak, zoals de Pornstar Martini met passievrucht, de Long Island Iced Tea met gin, vodka, rum en triple sec, de Bahama Mama met rum, sinaasappellikeur, ananassap en de Sex on the Beach met vodka, sinaasappel, cranberrysap en grenadine. Deze cocktails zijn perfect om te proeven terwijl je geniet van het uitzicht over de zee en natuurlijk heerlijke muziek op de achtergrond.

Daarnaast heeft de Blue Lagoon ook diverse lekkere hapjes. Er zijn nacho’s, gefrituurde calamari’s en diverse andere lekkere tapas gerechten. Deze hapjes zijn heerlijk om te combineren met de cocktails en uiteraard om te delen met je gezelschap, waardoor je een heerlijk avondje kunt hebben.

Kortom, Beachclub Blue Lagoon in Scheveningen is de perfecte plek om te genieten van de zon, de zee én de lekkerste cocktails en hapjes. Hier kun je een ontspannen avondje hebben met familie, vrienden of natuurlijk met je geliefde!

Meer weten overBlue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten.
We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!