Wat is er te beleven bij beach club Blue Lagoon in Scheveningen?

Beach club Blue Lagoon in Scheveningen biedt een unieke ervaring voor iedereen die van strandleven houdt! Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje, feest, romantisch diner of gewoon een dagje genieten van het strand; Blue Lagoon heeft het allemaal. 

De beach club is een uitstekende plek voor alle voorkomende strandactiviteiten. Je kunt er strandbedjes huren en genieten van cocktails en bbq’s in het zonnetje. Mocht je je liever even terugtrekken uit de drukte, dan kun je terecht op de zonovergoten terrasjes.

Voor grotere feesten is Blue Lagoon ook een toplocatie. Het paviljoen beschikt over alle faciliteiten zoals podia en muziekinstallaties, waardoor het mogelijk is om livemuziek te organiseren of andere optredens. De beachclub heeft een capaciteit van ruim 1000 personen, waardoor elk feest een geslaagde ervaring is. Afgelopen seizoen zijn er zelfs feesten georganiseerd waarbij meer dan 2500 man aanwezig waren.

De sfeer van Blue Lagoon is ontspannen en gastvrij. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals bootcamp, beach volleybal clinics, graffiti spuiten, (kite)surf clinics etc. Het personeel is behulpzaam en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal geniet, dagelijks vanaf 09:00 uur tot 02:00 uur.

Blue Lagoon is zeker een bezoek waard voor iedereen die van zon, strand, feesten en gezelligheid houdt!

Meer weten overBlue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten.
We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!