Party in Scheveningen

De feestdagen zijn weer voorbij en je weet wat dat betekent.. Wij zijn begonnen met het aftellen naar de zomer! 

Nog maar een paar maanden en dan is het weer zover. In maart gaan de strandtenten weer open en is iedereen weer van harte welkom om lekker te genieten van de zon, het strand en de lekkere cocktails! Maar… ook in de avonduren is er genoeg te beleven in onze mooie badplaats. Zo organiseren diverse beachclubs iedere week geweldige parties met de beste dj’s! 

Ook voor live muziek ben je in Scheveningen aan het juiste adres. Veruit een van de meest bekende discotheken is in dat geval natuurlijk de Crazy Pianos! Hier kun je onder het genot van de beste livemuziek dansen en meezingen totdat je erbij neervalt. Hoe zit het in elkaar? Nou, er staan 2 piano’s ( ja, de naam zei het al) waarop de 2 pianisten werkelijk alles kunnen spelen. Voor liefhebbers van rock, pop, house, 80s en alles ertussenin is de crazy pianos zeker een bezoek waard. 

De artiesten bij de Crazy (zoals de locals het noemen) nemen ook regelmatig verzoekjes aan dus bedenk voordat je gaat een paar leuke meezingers. Oh, en wil je iemand in het zonnetje zetten voor bijvoorbeeld een verjaardag dan werken de zangers hier maar al te graag aan mee! 

Tip: Overdag lekker bakken op het strand gevolgd door heerlijk eten bij een van de strandtenten.. en daarna lekker uit je dak gaan? Dat kan want alle leuke plekjes zijn op loopafstand van elkaar gelegen! 

Meer weten overBlue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten.
We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!

Vragen?