Ik kan niet geloven dat dit de zomer was

Dat was het dan weer. Het weer was goed, de sfeer zat er lekker in en na een schitterend jaar is het strandseizoen voor ons helaas weer voorbij. Afgelopen weken hebben wij ons strandpaviljoen weer sinds een lange tijd afgebroken.

Waarom moeten de standtenten eigelijk afbouwen?

Bijna alle standtenten in Scheveningen moeten iedere winter afgebouwd worden. De afgelopen 2 jaar mochten we blijveen staan als compensatie tijdens de corona tijden. Maar dit jaar moesten we weer filn k aan de slag. Het liefst blijven we allemaal in de winter staan maar helaas mag dat niet. Hier zijn een paar redenen voor. De belangrijkste redenen hiervoor zijn schade aan de natuur maar onderander ook stom- en vorstschade aan de paviljoens. Daarnaast 

Wat gebeurt er tijdens de afbouw? 

Hebben jullie vroege met lego gespeeld? Daar lijkt het dus op! Ons Strandpaviljoen bestaat uit verschillenden units. Deze losse units worden aan elkaar gezet en vormen samen ons gehele Strandpaviljoen. Bij de afbouw worden deze units van elkaar losgekoppeld en apart van elkaar weg gehesen door een kraan. Dit kan je zien op de foto hierboven. Deze units worden 1 voor 1 vervoerd door verschillende vrachtwagens naar ons pakhuis. 

Al het interieur, keukengerei, servies en de rest van de losse spullen moeten uit de verschillende units gehaald worden. Hiervoor komen er verschillende zeecontainers. De reden dat dit in zeecontainers geplaatst worden is eigelijk heel simpel ten eerste kan er onwijs veel in opgeslagen worden en ten tweede is het makkelijk te vervoeren. Deze worden getakeld en ook per vrachtwagen vervoert. 

Waar gaat de standtent heen? 

De standpaviljoens worden opgeslagen in een grote loods. Iedeeen standtent heeft een eige buiten en/of binnenopslag. De ene dichterbij als de ander. Strandpaviljoen Blue Lagoon wordt opgeslagen in een grote loods met zowel buiten al binnen opslag. Tijdens de winterperiode wordt er ook weer alles aan gedaan om de zomer weer goed te beginnen. Zo wordt er geolied, geverfd en natuurlijk wat dingen veranderd. Op naar volgend seizoen! 

Meer weten overBlue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten.
We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!